11/29/2009

Termeni si conditii . Taxe transport. Contact


1.

Pentru a face o comanda va rugam sa ne contactati la

bijoujolie.comenzi@yahoo.com



2. TARIFELE PENTRU TRANSPORT

Livrarea se face prin:

* POSTA ROMANA

Tariful este unic 7 RON/colet indiferent de valoarea comandata.
Prin Posta Romana dureaza cam 3-4 zile pana cand coletul ajunge la oficiul postal corespunzator adresei de livrare.
Coletul ramane la oficiu 7 zile inainte de a se intoarce la noi. Va rugam, daca nu ati primit avizul in 3-4 zile de la data primirii mailului ca s-a livrat comanda, sa intrebati la posta. Din diverse motive, care tin de Posta Romana, ueori avizul pentru colet nu ajunge la destinatar.

Daca doriti sa primiti comenzile prin Posta Romana, dar adresa de primire NU este cea inscrisa in buletinul celui pe numele caruia se trimite coletul, pachetul va fi trimis LA POST RESTANT- se percepe o taxa suplimentara (in momentul de fata Posta Romana percepe o taxa de 1.2 RON). Pentru a trimite un colet la post restant, este necesar sa ne comunicati numarul oficiului postal de la care veti ridica pachetul, CNP-ul dvs. In plus, este necesar sa va prezentati dvs. la acel oficiu postal in maxim 10 zile de la data trimiterii coletului (data la care ati primit mail de la noi ca s-a expediat coletul)


In cazul in care nu ati ridicat coletul de la posta, se va re-trimite coletul sau veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru doar in cazul in care suportati taxele de transport si retur ale coletului anterior !

3. Siguranta datelor


Bijoujolie nu transmite datele personale ale cumparatorilor catre terte persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu